Speciale Editie:
Beïnvloeding & Conversationele Hypnose


Data:
29 & 30 juni
Tijd 10:00 - 17:00 uur
Locatie Amsterdam
Ticket €350

Vind jij het wel eens lastig om iemand te overtuigen? Je weet dat jij gelijk hebt maar toch lukt het niet om dit over te brengen?

In veel gevallen heeft dit veel meer te maken met “hoe” je iets zegt dan “wat” je letterlijk zegt. Het onbewustzijn van de ander speelt hier een grote rol in, als je die niet overtuigd krijgt zal de ander altijd (soms onzinnige) smoesjes verzinnen waarom ze het niet met jou eens zijn. Wil jij leren hoe je mensen dan toch kunt overtuigen, weerstand wegneemt en een bijna hypnotisch positieve indruk achter kunt laten?

Wat is Conversationele Hypnose?

Conversationele Hypnose is vaardigheid om tijdens normale gesprekken gebruik te maken voor taaltechnieken, patroneren en andere strategieën die voorbij het bewustzijn glippen maar wel een hele grote impact hebben op het onbewustzijn van de ander. Je leert dus zo diep overtuigen dat de ander het echt helemaal eens met je is. Tijdens deze speciale bootcamp richten we ons op hoe je deze vaardigheden op je werk kunt inzetten om dingen makkelijker voor elkaar te krijgen.

Door mee te doen met deze training leer je hoe het onbewustzijn werkt, hoe je dit kunt gebruiken en welke slimme shortcuts er bestaan om mensen je makkelijker te laten begrijpen. Als jij wil leren beïnvloeden op een diepere laag dan is deze training een uitstekende kans voor je om veel te leren en vooral ook veel te oefenen.

In deze video zie je hoe wereldberoemde overtuiger met hypnose, Igor Ledochowski, uitlegt wat conversationele hypnose is en hoe jij het kan gebruiken:

Schermafbeelding 2018-06-13 om 16.43.11.png

Tijdens de speciale bootcamp leer je ondermeer:

  • De kernprincipes van sturende communicatie

  • 3 Soorten hypnotische trance en waar je ze kan vinden

  • Waarom onbewust overtuigen zo goed werkt (en gek genoeg niemand het door heeft)

  • Hoe je lichaamstaal kan inzetten om nog duidelijker over te komen

  • De ethiek van mensen overtuigen zonder dat ze het merken, wat kan wel en wat niet

  • De 12 geheime patronen van meester beïnvloeders die niemand kent (en jij nu wel)

  • Weerstand wegnemen voor gevorderden

  • Wat je nog niet wist over story telling en het effect hiervan

  • De straight line techniek die “misschien” verandert in “JA IK WIL”

  • PLUS: heel veel oefening met deze technieken

Koop een ticket:

Je kunt je via deze knop aanmelden. Je kunt nu meedoen met het hele weekend voor maar €350 of neem iemand mee en krijg 50% korting op je tweede ticket. Je kunt kiezen voor een tweede ticket met korting nadat je hebt aangemeld voor je eerste ticket.

Schermafbeelding+2018-12-21+om+13.45.38.jpg

Als je nu direct via deze pagina aanmeldt dan krijg je als bonus dit boek, OVERTUIGEN ZONDER WOORDEN, helemaal gratis in de post. Dit is het eerste hoofdstuk van ons Sociale Dynamiek Handboek die onze trainers hebben geschreven voor onze meest gevorderde studenten en staat daarom vol met de geheime technieken die we normaal alleen maar aan mensen trainen die minimaal een jaar training bij ons hebben gedaan.

0df5b075-7473-4ab6-8849-a71f2bdd314f.JPG
IMG_2952.jpg

Deze details krijg je ook in je mail nadat je hebt aangemeld...

Data 29 & 30 juni
Tijd 10:00 - 17:00 uur
Locatie Kromme Waal 9
Adres Kromme Waal 9HS, 1011 BS Amsterdam
Parkeren De locatie is super bereikbaar met OV, het is 5 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station. Als je toch met de auto komt zijn er een paar P + R mogelijkheden rondom Amsterdam waar je makkelijk kunt parkeren.
Vooropleiding is niet nodig voor deze Bootcamp  
Tijdsinvestering 12 uur


Reacties van mensen...

"Een absolute eye-opener, ook voor iemand die dacht al en ander van communiceren en groepsdynamica te weten."

"Inspirerende kennismaking. Smaakt naar meer!"

"De trainers zijn in staat om op een bevlogen en speelse manier je te raken met hun brede opgedane kennis. Verder boden ze relevante handvatten, die in het dagelijkse leven kunnen worden ingezet om de communicatie te verbeteren."

"Een aanrader!"

"Heel leerzaam en je wordt je bewust om succesvoller te communiceren!"

"Ik vond de manier van cursus geven heel geslaagd! De inhoud werd toegankelijk en behapbaar gepresenteerd, heldere doelstellingen in het begin die op het eind van de dag allemaal waar zijn gemaakt en daarnaast ook nog een prettige sfeer. Geen moment verveeld of moeite gehad om gefocust te blijven. Top!"

"Dynamisch en geeft leuke inzichten. Nu nog toepassen in de praktijk!"

"Ik ga dit zeker aanbevelen aan mensen waarvan ik weet dat zij hier geïnteresseerd in zijn of dit zinvol zullen vinden."

"Mag ik even zeggen dat het een verademing is! Werk natuurlijk nog maar een paar dagen op deze manier en moet in de gaten houden dat ik mijn taken ook uitvoer, maar hallo, wat een efficiënte manier van werken. Ben erg enthousiast, dit gaat mij echt helpen!"

"Met veel plezier de hele dag de groep weten te boeien - erg knap! Interessante dag!"

"Ik zeg doen!"

"Leerzame training met veel praktische handvaten en tijd om zelf aan de slag te gaan."

"Direct toepasbaar, heel fijn"

"Ik ga zeker iets kunnen doet met hetgeen ik heb geleerd. Vond het echt tof om de achtergrond te leren van communicatieve en sociale interacties die in ten alle tijden in het dagelijks leven gebeuren."

"Een 10+ ervaring door de trainer die erachter zit, die alles wat hij je leert zelf van top tot teen uitdraagt."

"Heel enthousiast met heel veel kennis die hij goed weet over te brengen. Hij gaat goed met de wensen van de groep en elk individu om. Dank je wel!"

"Het was razend interessant en de reacties louter positief."

"Zeer zinvol en inspirerend, wat een topdag!"

"Enthousiaste entertainer die passie heeft voor zijn vak en dit weet over te brengen. Ik vind ook dat hij zijn vak goed verstaat. Zowel inhoudelijk als trainingstechnisch."

"Ze geven op een prettige en enthousiaste manier waardevolle tips. Tijdens de training is er genoeg ruimte voor vragen waardoor er sprake is van serieuzes interactie en het probleem waar je op dat moment mee zit is dan direct opgelost."

"Zeer leerzaam en inspirerend en perfect voor professionals van mijn generatie."

"Praktisch ingestelde training, blijkt wel uit de oefeningen die je tijdens de training doet. Een regelrechte aanrader!"

"Veel tips en tricks gekregen, super fijne training! Het was wat ik had verwacht en meer. Heb zin om er nu mee aan de slag te gaan. Alles is heel professioneel, ze hebben oog voor ieder individu, nemen de tijd om vragen te beantwoorden. Heel fijn."


Deze bedrijven helpen we incompany...

Schermafbeelding 2018-06-13 om 19.43.12.png