Je kunt onze trainers ook inhuren voor incompany trainingen. Neem hiervoor contact op via dit formulier:


Deze bedrijven helpen we incompany...

Schermafbeelding 2018-06-13 om 19.41.59.png

Dit is was mensen zeggen...

"Een absolute eye-opener, ook voor iemand die dacht al en ander van communiceren en groepsdynamica te weten."

"Inspirerende kennismaking. Smaakt naar meer!"

"De trainers zijn in staat om op een bevlogen en speelse manier je te raken met hun brede opgedane kennis. Verder boden ze relevante handvatten, die in het dagelijkse leven kunnen worden ingezet om de communicatie te verbeteren."

"Een aanrader!"

"Heel leerzaam en je wordt je bewust om succesvoller te communiceren!"

"Ik vond de manier van cursus geven heel geslaagd! De inhoud werd toegankelijk en behapbaar gepresenteerd, heldere doelstellingen in het begin die op het eind van de dag allemaal waar zijn gemaakt en daarnaast ook nog een prettige sfeer. Geen moment verveeld of moeite gehad om gefocust te blijven. Top!"

"Dynamisch en geeft leuke inzichten. Nu nog toepassen in de praktijk!"

"Ik ga dit zeker aanbevelen aan mensen waarvan ik weet dat zij hier geïnteresseerd in zijn of dit zinvol zullen vinden."

"Mag ik even zeggen dat het een verademing is! Werk natuurlijk nog maar een paar dagen op deze manier en moet in de gaten houden dat ik mijn taken ook uitvoer, maar hallo, wat een efficiënte manier van werken. Ben erg enthousiast, dit gaat mij echt helpen!"

"Met veel plezier de hele dag de groep weten te boeien - erg knap! Interessante dag!"

"Ik zeg doen!"

"Leerzame training met veel praktische handvaten en tijd om zelf aan de slag te gaan."

"Direct toepasbaar, heel fijn"

"Ik ga zeker iets kunnen doet met hetgeen ik heb geleerd. Vond het echt tof om de achtergrond te leren van communicatieve en sociale interacties die in ten alle tijden in het dagelijks leven gebeuren."

"Een 10+ ervaring door de trainer die erachter zit, die alles wat hij je leert zelf van top tot teen uitdraagt."

"Heel enthousiast met heel veel kennis die hij goed weet over te brengen. Hij gaat goed met de wensen van de groep en elk individu om. Dank je wel!"

"Het was razend interessant en de reacties louter positief."

"Zeer zinvol en inspirerend, wat een topdag!"

"Enthousiaste entertainer die passie heeft voor zijn vak en dit weet over te brengen. Ik vind ook dat hij zijn vak goed verstaat. Zowel inhoudelijk als trainingstechnisch."

"Ze geven op een prettige en enthousiaste manier waardevolle tips. Tijdens de training is er genoeg ruimte voor vragen waardoor er sprake is van serieuzes interactie en het probleem waar je op dat moment mee zit is dan direct opgelost."

"Zeer leerzaam en inspirerend en perfect voor professionals van mijn generatie."

"Praktisch ingestelde training, blijkt wel uit de oefeningen die je tijdens de training doet. Een regelrechte aanrader!"

"Veel tips en tricks gekregen, super fijne training! Het was wat ik had verwacht en meer. Heb zin om er nu mee aan de slag te gaan. Alles is heel professioneel, ze hebben oog voor ieder individu, nemen de tijd om vragen te beantwoorden. Heel fijn."