Je kunt bij de MCC Academy aan verschillende opleidingen en trainingen meedoen. Hieronder vind je het actuele programma. Als je nog nooit een training hebt gedaan bij de Academy dan raden we je aan om eerst kennis te komen maken tijdens een van onze bootcamps (klik hier voor meer info).

 


Schermafbeelding 2018-10-03 om 22.37.06.png

Data start 21 september 2019
Locatie Amsterdam (centrum)
Bonus 1 gratis seminar
Tijdsinvestering 50 uur
Vooropleiding Communicatie Bootcamp
Ticket €1.950

Wil jij de vaardigheden en technieken waarmee je kennismaakt in de Communicatie Bootcamp verdiepen? In de Opleiding Sociale Dynamiek bouw je verder aan de belangrijkste vaardigheden die jij nodig hebt om effectief te communiceren en een carrière te bouwen die jij wil. Meedoen met deze opleiding is alleen mogelijk na minimaal één keer te hebben deelgenomen aan de Communicatie Bootcamp of een vergelijkbare training. De reden hiervoor is dat we tijdens de opleiding de diepte in gaan en daarom niet te lang bij de basis willen blijven. Ook voor deze opleiding geldt een intake procedure.

Tijdens de Opleiding Sociale Dynamiek leer je ondermeer:

 • De fundamentele vaardigheden van Professioneel Programmeren

 • Speciale oefeningen die je kunt doen in de “echte wereld”

 • Hoe je controle over jezelf kunt houden (zelfs tijdens lastige gesprekken)

 • Wat je kunt doen om een carrière te bouwen die je wil, en wat je juist moet vermijden

 • Gevorderde onderhandel technieken die je ook kunt gebruiken in gewone gesprekken

 • Hoe je zo exact snapt hoe mensen werken dat overtuigen makkelijk wordt

 • Persoonlijke begeleiding bij jouw eigen leerpunten

Start de intake (knop boven deze tekst) en na een telefonisch voorgesprek weet jij of je bent toegelaten.


Schermafbeelding 2018-10-03 om 22.37.52.png

Jaaropleiding

 Start 11 januari 2020
Locatie Amsterdam (centrum)
Vooropleiding Communicatie Bootcamp
Intakes starten in oktober 2019
Ticket €5.000

Als je klaar bent voor een volgende stap in je carrière dan is de jaaropleiding de beste plek om dit te doen. De tijdsinvestering die je doet tijdens deze opleiding is 99 uur, maar tijdens deze opleiding leer je de belangrijkste vaardigheden die je nodig hebt voor een baan, communicatie en leven in de 21e eeuw. Bekijk de video's hieronder om een idee te krijgen van de opleiding.

Programma

Module 1 Introductie

De start van jouw ontwikkeling begint bij jezelf. In de eerste module leer jij jouw eigen patronen en gedrag herkennen. Door te oefenen met verschillende modellen wordt jij Baas in eigen Brein. Hierdoor wordt het niet alleen makkelijker om je eigen gedrag te kiezen maar je krijgt ook grip op je communicatie met anderen.

 • Wat is communicatie?

 • Wat wil jij beter kunnen?

 • Limiterende overtuigingen verwijderen

 • Baas in eigen Brein

 • Functioneel Perceptie Model (FPM)

Module 2 Vaardigheden bouwen

De tweede module is een complete "tune-up" voor jouw communicatie vaardigheden. Je leert effectief waarnemen, lichaamstaal lezen en inspelen hierop. Via een serie oefeningen train je de menselijke kant van communicatie technieken. De focus ligt daarmee op de relatie en het begrip "rapport" en hoe dit werkt. Technieken komen aan bod voor het vliegensvlug bouwen van goede realties en het hierdoor drastisch verminderen van ruis in de communicatie.

 • Lichaamstaal lezen

 • Echt contact maken met mensen

 • Rapport technieken

 • Onbewust ankeren

 • Sturende communicatie

Module 3 Technieken en taal

De opleiding bestaat uit een grote verzameling van effectieve technieken. Tijdens deze module kun jij kiezen welke van deze technieken jij meester in wil worden. Jij kiest zelf wat je hier wil leren. Misschien wil jij wel een stap in je persoonlijke ontwikkeling zetten met technieken voor het stoppen met slechte gewoontes of het veranderen van negatieve gedachtes. Of misschien wil jij wel meer leren over de succesvolle communicatie technieken die de opleiding biedt om mensen te overtuigen, verkopen of leiding mee te geven.

 • Communicatie technieken

 • Slechte gewoontes stoppen

 • Zelfvertrouwen structuren

 • Conversationele hypnose technieken

 • Leidinggeven

Module 4 Professioneel Programmeren

Hoe werkt het onderbewustzijn nu echt? De meeste mensen weten wel dat het onderbewustzijn bijzonder krachtig is maar hoe maak je nu precies gebruik van deze kracht en hoe werkt dit in je communicatie met anderen? Het brein werk als een computer en in dit blok leer jij hoe je deze kunt (her)programmeren. Je maakt gebruik van jouw eigen onderbewustzijn en leert dit ook toe te passen in jouw communicatie met anderen en hun onderbewustzijn. Na deze module merk je dat je denken helderder gaat en kun je eigen en andermans gedrag niet alleen verklaren maar ook beginnen te voorspellen. Je leert een serie technieken voor hoe je dit op concrete en ethische wijze kunt gebruiken op de werkvloer.

 • Brein strategieën

 • Systemen van onderbewustzijn

 • Processen (her)programmeren

 • Wat niemand weet over beïnvloeding

 • Collega's eenvoudiger aansturen

Module 5 Integratie en Certificering

In de vijfde module van jouw opleiding verbind je alle opgedane kennis en is er ruimte voor jou om extra te oefenen met de onderwerpen die jou het meeste helpen of zelfs als een stap te maken met technieken uit de vervolg opleiding. Daarnaast besteed je aandacht aan de integratie van alle opgedane kennis zodat je dit blijft toepassen en verder leren nadat je deze opleiding hebt afgerond.

 • Integratie van techniek

 • Persoonlijke oefeningen

 • Techniek voor gevorderden

 • Ontwikkelplan


Heb je de Communicatie Bootcamp nog niet gedaan?

We adviseren je om eerst de Communicatie Bootcamp te doen. Dit is de beste manier om kennis te maken zodat je kunt ontdekken of het iets voor je is om vaker langs te komen.

(klik hier voor de Bootcamp)Reacties van mensen...

"Een absolute eye-opener, ook voor iemand die dacht al en ander van communiceren en groepsdynamica te weten."

"Inspirerende kennismaking. Smaakt naar meer!"

"De trainers zijn in staat om op een bevlogen en speelse manier je te raken met hun brede opgedane kennis. Verder boden ze relevante handvatten, die in het dagelijkse leven kunnen worden ingezet om de communicatie te verbeteren."

"Een aanrader!"

"Heel leerzaam en je wordt je bewust om succesvoller te communiceren!"

"Ik vond de manier van cursus geven heel geslaagd! De inhoud werd toegankelijk en behapbaar gepresenteerd, heldere doelstellingen in het begin die op het eind van de dag allemaal waar zijn gemaakt en daarnaast ook nog een prettige sfeer. Geen moment verveeld of moeite gehad om gefocust te blijven. Top!"

"Dynamisch en geeft leuke inzichten. Nu nog toepassen in de praktijk!"

"Ik ga dit zeker aanbevelen aan mensen waarvan ik weet dat zij hier geïnteresseerd in zijn of dit zinvol zullen vinden."

"Mag ik even zeggen dat het een verademing is! Werk natuurlijk nog maar een paar dagen op deze manier en moet in de gaten houden dat ik mijn taken ook uitvoer, maar hallo, wat een efficiënte manier van werken. Ben erg enthousiast, dit gaat mij echt helpen!"

"Met veel plezier de hele dag de groep weten te boeien - erg knap! Interessante dag!"

"Ik zeg doen!"

"Leerzame training met veel praktische handvaten en tijd om zelf aan de slag te gaan."

"Direct toepasbaar, heel fijn"

"Ik ga zeker iets kunnen doet met hetgeen ik heb geleerd. Vond het echt tof om de achtergrond te leren van communicatieve en sociale interacties die in ten alle tijden in het dagelijks leven gebeuren."

"Een 10+ ervaring door de trainer die erachter zit, die alles wat hij je leert zelf van top tot teen uitdraagt."

"Heel enthousiast met heel veel kennis die hij goed weet over te brengen. Hij gaat goed met de wensen van de groep en elk individu om. Dank je wel!"

"Het was razend interessant en de reacties louter positief."

"Zeer zinvol en inspirerend, wat een topdag!"

"Enthousiaste entertainer die passie heeft voor zijn vak en dit weet over te brengen. Ik vind ook dat hij zijn vak goed verstaat. Zowel inhoudelijk als trainingstechnisch."

"Ze geven op een prettige en enthousiaste manier waardevolle tips. Tijdens de training is er genoeg ruimte voor vragen waardoor er sprake is van serieuzes interactie en het probleem waar je op dat moment mee zit is dan direct opgelost."

"Zeer leerzaam en inspirerend en perfect voor professionals van mijn generatie."

"Praktisch ingestelde training, blijkt wel uit de oefeningen die je tijdens de training doet. Een regelrechte aanrader!"

"Veel tips en tricks gekregen, super fijne training! Het was wat ik had verwacht en meer. Heb zin om er nu mee aan de slag te gaan. Alles is heel professioneel, ze hebben oog voor ieder individu, nemen de tijd om vragen te beantwoorden. Heel fijn."


Deze bedrijven helpen we incompany...

Schermafbeelding 2018-06-13 om 19.43.12.png